Informacje dla uczestników

 

Warunkiem uczestnictwa w konferencji jest przesłanie karty zgłoszeniowej
(do pobrania poniżej) drogą elektroniczną na adres: konferencja.eib@polsl.pl

Termin zgłoszenia udziału upływa 15 października 2018 roku.

Uczestnicy Konferencji nie wnoszą opłat.

Bardzo prosimy zauważyć, że nie jest konieczne aby uczestnicy przygotowywali referaty lub inne wystąpienia, ideą tej Konferencji jest wspólna praca nad wybranymi tematami z wykorzystaniem procesu Design Thinking.


Przewidujemy (dla chętnych) publikację artykułów po przejściu procedury recenzowania w kwartalniku „Organization & Management Scientific Quarterly” (ISSN 1899-6116, 9 pkt. MNISW); szczegóły procesu publikacyjnego na stronie pisma: oamquarterly.polsl.pl,
kwartalnik dostępny w formie tradycyjnej (papierowej) oraz internetowej.

Opłatę za udział w konferencji gdy uczestnik przewiduje publikację swojego tekstu należy dokonać do 20 października 2018 na konto bankowe:
ING BANK ŚLĄSKI SA O/Gliwice 60 1050 1230 1000 0002 0211 3056
dla uczestników zagranicznych SWIFT: INGBPLPW

W tytule przelewu prosimy o wpisanie nazwy konferencji:
„Międzynarodowa Konferencja Naukowa Edukacja i biznes”,
nazwę jednostki wpłacającej oraz imię i nazwisko uczestnika lub uczestników
(w przypadku wpłat grupowych).

Opłata konferencyjna 230 zł (55 EUR dla uczestników zagranicznych) obejmuje publikację artykułu w kwartalniku „Organization & Management Scientific Quarterly” (po uzyskaniu pozytywnej recenzji).

W późniejszym terminie podane zostaną szczegółowe informacje organizacyjne.

W przypadku rezygnacji uczestnika z konferencji organizatorzy nie zwracają opłaty konferencyjnej.

 

 Karta zgłoszenia - plik MS Word

 Karta zgłoszenia - plik PDF

 

 Application form in MS Word file

 Application Form in pdf file

 

 

 
Admin © Politechnika Śląska
 
Całkowitą odpowiedzialność za poprawność, aktualność i zgodność z przepisami prawa materiałów publikowanych za pośrednictwem serwisu internetowego Politechniki Śląskiej ponoszą ich autorzy - jednostki organizacyjne, w których materiały informacyjne wytworzono.
Zasady wykorzystywania „ciasteczek” (ang. cookies) w serwisach internetowych Politechniki Śląskiej
Info dla uczestników